Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48033
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Віннікова, В. А. | - |
dc.contributor.author | Шнирьова, Олександра Сергіївна | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-23T19:53:57Z | - |
dc.date.available | 2024-02-23T19:53:57Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Шнирьова О. С. Визначення організаційних можливостей діяльності торговельного підприємства на зовнішніх ринках: кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Бакалавр»: спец. 073 Менеджмент; наук. кер. В. В. Віннікова; Харків, 2023. 67 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48033 | - |
dc.description.abstract | Актуальність теми кваліфікаційної роботи зумовлена тим, що на сучасному етапі розвитку підприємств виникає необхідність визначення нових напрямків організаційних можливостей діяльності для збереження конкурентних переваг на ринку продовольчих товарів. Об'єктом дослідження в кваліфікаційній роботі є процес визначення організаційних можливостей торговельного підприємства на зовнішніх ринках. Предметом дослідження кваліфікаційної роботи є визначення організаційних можливостей торговельного підприємства. Завдання дослідження кваліфікаційної роботи: – дослідити сучасні підходи до вивчення асортиментної політики підприємства; – визначити організаційні можливості формування асортиментної політики підприємства; – проаналізувати тенденції розвитку приватного підприємства: – аналіз асортиментної структури пропозиції –визначити системний підхід до аналізу фінансово-господарської діяльності підприємства. Метою кваліфікаційної роботи є формування професійного мислення у області створення системи управління на зовнішніх ринку продовольчими товарами | uk_UA |
dc.description.abstract | The relevance of the topic of qualification work is due to the fact that at the current stage of enterprise development there is a need to determine new directions of organizational opportunities for maintaining competitive advantages in the food market. The object of research in the qualification work is the process of determining the organizational capabilities of a trading enterprise in foreign markets. The subject of the research qualification work is the determination of the organizational capabilities of a trade enterprise. Tasks of the research of the qualification work: – to investigate modern approaches to the study of the assortment policy of the enterprise; - to determine the organizational possibilities of forming the assortment policy of the enterprise; – to analyze the development trends of a private enterprise: - analysis of the assortment structure of the offer - to determine a systematic approach to the analysis of the financial and economic activity of the enterprise. The purpose of the qualification work is the formation of professional thinking in the field of creating a management system for food products in foreign markets. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.subject | орагіназаційні можливості | uk_UA |
dc.subject | асортиментна політика | uk_UA |
dc.subject | торгівля | uk_UA |
dc.subject | зовнішні ринки | uk_UA |
dc.subject | organizational capabilities | uk_UA |
dc.subject | assortment policy | uk_UA |
dc.subject | trade | uk_UA |
dc.subject | foreign markets | uk_UA |
dc.title | Визначення організаційних можливостей діяльності торговельного підприємства на зовнішніх ринках | uk_UA |
dc.title.alternative | Determining the organizational capabilities of a trading company in foreign markets | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Державний біотехнологічний університет, Кафедра менеджменту, бізнесу і адміністрування | - |
Appears in Collections: | 073 - "Менеджмент" (Бакалаври) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2023_B_44_2_073z_21stn-2-03_Shnir_ova O_S.pdf | 899.42 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.