Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47957
Title: Удосконалення організаційної культури управління компанією
Other Titles: Improvement of organizational culture of company management
Authors: Торохтій, Юлія Володимирівна
metadata.dc.contributor.advisor: Ткачова, С. С.
metadata.dc.contributor.affiliation: Державний біотехнологічний університет, Кафедра менеджменту, бізнесу і адміністрування
Keywords: організаційна культура;корпорація «Рошен»;ПРАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен»;напрями удосконалення;organizational culture;corporation "Roshen";private limited "Kyiv confectionery factory "Roshen";directions of improvement
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Торохтій Ю. В. Удосконалення організаційної культури управління компанією: кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Бакалавр»: спец. 073 Менеджмент; наук. кер. С. С. Ткачова; Харків, 2023. 60 с.
Abstract: Основною метою кваліфікаційної (бакалаврської) роботи є розвиток теоретичних і практичних положень щодо удосконалення організаційної культури управління компанією. Об’єктом дослідження є процес удосконалення організаційної культури управління компанією. Предметом дослідження є теоретичні та практичні підходи до удосконалення організаційної культури управління компанією. У кваліфікаційній (бакалаврській) роботі : У першому розділі вивчено сутність поняття «організаційна культура»; систематизовано науково-практичні підходи до формування організаційної культури в підприємствах. У другому розділі сформовано організаційно-управлінську характеристику корпорації «Рошен» та ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен»; проаналізовано організаційну культуру управління корпорації «Рошен»; розроблено напрямки удосконалення організаційної культури управління корпорації «Рошен».
The main goal of the qualification (bachelor's) work is the development of theoretical and practical provisions on improving the organizational culture of company management. The object of the study is the process of improving the organizational culture of company management. The subject of the study is theoretical and practical approaches to improving the organizational culture of company management. In the qualification (bachelor's) work: The first chapter the essence of the concept of "organizational culture" is examines; scientific and practical approaches to the formation of organizational culture in enterprises are systematized. In the second section, the organizational and management characteristics of the Roshen Corporation and Roshen Kyiv Confectionery PJSC were formed; the organizational culture of management of the "Roshen" corporation was analyzed; directions for improving the organizational culture of management of the "Roshen" corporation were developed.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47957
Appears in Collections:073 - "Менеджмент" (Бакалаври)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2023_B_44_2_073z_21bstn-2-02_Torokhtiy_YU_V.pdf
  Restricted Access
975.78 kBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.