Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/47934
Назва: | Стратегія розвитку підприємства готельного господарства |
Інші назви: | Strategy for the development of the hotel business enterprise |
Автори: | Іванова, Яна Ігорівна |
Науковий керівник : | Ткаченко, О. П. |
Місце роботи: | Державний біотехнологічний університет, Кафедра менеджменту, бізнесу і адміністрування |
Ключові слова: | стратегія;готельно-ресторанний комплекс;стратегічний підхід,;сильні сторони;можливості та загрози;strategy;hotel-restaurant complex;strategic approach;strengths;opportunities and threats |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Іванова Я. І. Стратегія розвитку підприємства готельного господарства: кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Бакалавр»: спец. 073 Менеджмент; наук. кер. О. П. Ткаченко; Харків, 2023. 79 с. |
Короткий огляд (реферат): | Основною метою кваліфікаційної роботи є розвиток теоретичних та
практичних положень щодо розробки стратегії розвитку підприємства готельного
господарства в сучасних умовах економічного розвитку.
Об’єктом дослідження є процес функціонування та розвитку готельного
комплексу PARK HOUSE в сучасних умовах постійних змін соціально економічного середовища.
Предметом дослідження є методичні підходи до розробки стратегії розвитку
підприємства та практичні аспекти її реалізації на підприємстві.
Наукова новизна результатів роботи полягає у систематизації науково практичних підходів щодо формування стратегій розвитку.
В кваліфікаційній роботі: у першому розділі розглянуто теоретико-методичні
основи стратегій розвитку підприємства готельного господарства та основні етапи
їх формування; охарактеризовано принципи, види та інструменти стратегій в
готельному бізнесі; у другому розділі надано організаційно-економічну
характеристику готельно-ресторанного комплексу та проведено аналіз його
господарської діяльності; здійснено оцінювання впливу чинників зовнішнього та
внутрішнього середовища на управління господарською діяльністю.
Висновки містять теоретичні узагальнення і практичні рекомендації, що
опрацьовані в основній частині роботи. The main goal of the qualification work is the development of theoretical and practical provisions regarding the elaboration of the strategy development of hotel business enterprise in modern economic conditions. The object of the study is the process of functioning and development of the PARK HOUSE hotel complex The subject of the study is methodical approaches to the development of an enterprise development strategy and practical aspects of its implementation at the enterprise. The scientific novelty of the work results lies in the systematization of scientific and practical approaches to the formation of development strategies. In the qualification work: in the first chapter, the theoretical and methodological foundations of hotel business development strategies and the main stages of their formation are considered; the principles, types and tools of strategies in the hotel business are characterized; in the second section, the organizational and economic characteristics of the hotel-restaurant complex are given and an analysis of its economic activity is carried out; assessment of the influence of external and internal environmental factors on the management of economic activity was carried out. The conclusions contain theoretical generalizations and practical recommendations developed in the main part of the work. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47934 |
Розташовується у зібраннях: | 073 - "Менеджмент" (Бакалаври) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2023_B_44_2_073z_21bstn-2-02_Ivanova_YA_I.pdf Restricted Access | 1.77 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.