Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/47887
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorВіннікова, В. В.-
dc.contributor.authorПащенко, Даріна Юріївна-
dc.date.accessioned2024-02-22T12:54:14Z-
dc.date.available2024-02-22T12:54:14Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationПащенко Д. Ю. Формування стратегії розвитку міжнародної торгівлі продовольчими товарами: кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Бакалавр»: спец. 073 Менеджмент; наук. кер. В. В. Віннікова; Харків, 2023. 86 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47887-
dc.description.abstractОб'єктом дослідження в кваліфікаційній роботі є процес формування стратегій розвитку мінародної торгівлі продовольчими товарами. Предметом дослідження кваліфікаційної роботи є визначення стратегій міжнародної торігівлі. Завдання дослідження кваліфікаційної роботи: – дослідити сучасний стан стратегічного управлння в Україні; – визначити фактори впливу на формування стратегії розвитку підприємства; – визначити форми та напрямки формування стратегічного розвитку підприємства – проаналізувати тенденції та стійкості стратегічного розвитку ринкової коньюнктури продовольчих товарів: – аналіз ефективності управління – економічне обгрунтування заходів щодо удосконалення стратегічного розвитку. Основною метою кваліфікаційної роботи є формування професійного мислення в області створення системи стратегічного управління на міжнародному ринку продовольчими товарами. Методи дослідження, які були застосовані в роботі: – проаналізовано основні показники стратегічного управління підприємства. Це дало змогу, визначити слабкі сторони на підприємстві та визначити шляхи їх подолання; – запропонована методика оцінки стратегічного потенціалу і конкурентного статусу підприємства. Це дозволить збільшити показники експорту.uk_UA
dc.description.abstractThe object of research in the qualification work is the process of forming strategies for the development of international food trade. The subject of the qualification work research is the definition of international trade strategies. Tasks of the research of the qualification work: – to investigate the current state of strategic management in Ukraine; - determine the influencing factors on the formation of the company's development strategy; - to determine the forms and directions of strategic development of the enterprise – to analyze the trends and stability of the strategic development of the market situation of food products: - analysis of management efficiency - economic justification of measures to improve strategic development. The main goal of the qualification work is the formation of professional thinking in the field of creating a system of strategic management in the international market of food products. Research methods used in the work: – the main indicators of strategic management of the enterprise were analyzed. This made it possible to identify weaknesses in the enterprise and determine ways to overcome them; - a method of assessing the strategic potential and competitive status of the enterprise is proposed. This will increase export figures.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.subjectміжнародний ринокuk_UA
dc.subjectконкуренціяuk_UA
dc.subjectстратегічне управлінняuk_UA
dc.subjectрозвитокuk_UA
dc.subjectефективністьuk_UA
dc.subjectinternational marketuk_UA
dc.subjectcompetitionuk_UA
dc.subjectstrategic managementuk_UA
dc.subjectdevelopmentuk_UA
dc.subjectefficiencyuk_UA
dc.titleФормування стратегії розвитку міжнародної торгівлі продовольчими товарамиuk_UA
dc.title.alternativeFormation of a strategy for the development ofinternational trade in food productsuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
dc.contributor.affiliationДержавний біотехнологічний університет, Кафедра менеджменту, бізнесу і адміністрування-
Appears in Collections:073 - "Менеджмент" (Бакалаври)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2023_B_44_2_073z_19b-03_Pashchenko_D_YU.pdf
  Restricted Access
826.27 kBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.