Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47767
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Добрянська, Н. А. | - |
dc.contributor.author | Нікіфорчук, А. А. | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-21T11:56:41Z | - |
dc.date.available | 2024-02-21T11:56:41Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Добрянська Н. А., Нікіфорчук А. А. Регулювання імпорту м'яса та м'ясопродуктів - актуальна проблема продовольчого маркетингу. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 112 «Економічні науки». 2011. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47767 | - |
dc.description.abstract | Викладено результати дослідження напрямів регулювання імпорту м'яса та м'ясопродуктів України в умовах інтеграції в свропейський економічний простір. Відображено досвід європейських країн, які активно застосовують практику товарних інтервенцій з використанням імпортованої продукції в якості інструмента врівноваження ринку. | uk_UA |
dc.description.abstract | The results of research directions of adjusting of import of meat and meat products of Ukraine are expounded in the conditions of integration in European economic space. The experience of European countries was reflected where practically applied the commodity interventions with the use of the imported products. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 112 | - |
dc.title | Регулювання імпорту м'яса та м'ясопродуктів - актуальна проблема продовольчого маркетингу | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 112: Економічні науки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_112_2011-37.pdf | 276.87 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.