Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4736
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Котець, Г. І. | - |
dc.contributor.author | Карунський, О. Й. | - |
dc.contributor.author | Гноєвий, В. І. | - |
dc.contributor.author | Гноєвий, І. В. | - |
dc.contributor.author | Гарлицький, В. М. | - |
dc.contributor.author | Кишлали, О. К. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-12T06:57:55Z | - |
dc.date.available | 2022-08-12T06:57:55Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Котець Г. І., Карунський О. Й., Гноєвий В. І., Гноєвий І. В., Гарлицький В. М., Кишлали О. К. Нова кормова добавка з цитрусових вичавок. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 209 «Інноваційне, технічне та технологічне забезпечення галузі тваринництва». 2020. С. 47-52. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 7987-0176 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4736 | - |
dc.description.abstract | У статті наведено результати досліджень з вивчення технологічної лінії гранулювання цитрусових відходів, вивчений їх хімічний склад, визначений валовий вмісту білків, жирів, засвоєних вуглеводів, зокрема простих цукрів та виявлена ефективність використання в раціонах с.-г. тварин. Встановлено позитивний влив технологічної лінії гранулювання цитрусових відходів, що дозволяє отримати гранули високої якості. Хімічний аналіз цитрусових гранул показав, що в 100 г міститься: білків-6,15 г, жирів – 0,99г, вуглеводів – 21.8г, з них простих сахарів 14г, енергетична цінність даної кормової добавки становить Ккал (кДж) – 120,7 (505,7). | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 209 | - |
dc.title | Нова кормова добавка з цитрусових вичавок | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 209: Інноваційне, технічне та технологічне забезпечення галузі тваринництва |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.