Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47173
Title: The impact of digital transformation on organizational performance
Other Titles: Вплив цифрової трансформації на організаційну ефективність
Authors: Уабдус, Ель Мостафа
metadata.dc.contributor.advisor: Зубков, Сергій Олександрович
metadata.dc.contributor.affiliation: Державний біотехнологічний університет, Кафедра економіки та бізнесу
Keywords: цифрова трансформація;організаційна ефективність;теоретичні засади;нові тенденції;стратегічні рамки;оцінка впливу;інновації;стратегічне управління
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Уабдус Е. М. The impact of digital transformation on organizational performance: кваліфікаційна робота магістра: спец. 073 – Менеджмент; наук. кер. С. О. Зубков. Харків, 2023. 74 с.
Abstract: У цифровому середовищі, що швидко розвивається, організації стикаються з необхідністю пройти цифрову трансформацію, щоб залишатися конкурентоспроможними та адаптивними. Актуальність цього дослідження полягає в тому, щоб задовольнити гостру потребу в розумінні впливу цифрової трансформації на ефективність роботи організації та надати практичні рекомендації для підприємств, які перебувають на цьому трансформаційному шляху. Метою кваліфікаційної роботи є всебічно дослідити складний взаємозв'язок між цифровою трансформацією та організаційною ефективністю. Об'єктом дослідження є багатогранний вплив цифрової трансформації на організаційні структури в різних секторах економіки. Предметом дослідження є теоретичні засади, нові тенденції та практичні стратегії, пов'язані з цифровою трансформацією та її впливом на ефективність діяльності організацій. У кваліфікаційній роботі визначено сутність цифрової трансформації, теоретичні погляди на організаційну ефективність; встановлено зв'язок між цифровою трансформацією та підвищенням організаційної ефективності; ідентифіковано нові тенденції цифрової трансформації; вивчено успішні кейси цифрової трансформації організацій; проведено оцінку потенціалу цифрових технологій у підвищенні ефективності діяльності організації; запропоновано рекомендації щодо формування стратегії цифрової трансформації для підвищення ефективності діяльності організації, рекомендації щодо впровадження стратегій цифрової трансформації, методи вимірювання та оцінки впливу цифрової трансформації на ефективність організації. Пропозиції та рекомендації, запропоновані в роботі, доведені до рівня прикладного інструментарію, що дає змогу підприємствам вирішувати питання формування стратегії цифрової трансформації організації.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47173
Appears in Collections:073 - "Менеджмент" (Магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2023_M_412_073-BA-12m_Uabdus.pdf
  Restricted Access
710.55 kBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.