Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47070
Title: Визначення розмірів розфракційованої солом’яної стружки
Other Titles: Определение размеров фракционированой соломенной стружки
Determination of the straw particles size after fractional analysis
Authors: Козак, Р. О.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Козак Р. О. Визначення розмірів розфракційованої солом’яної стружки. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 143 «Інноваційні технології деревообробної промисловості та механізації процесів у лісовому комплексі». 2013. С. 189-194.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 143
Abstract: В результаті проведення експериментальних досліджень визначено розміри солом’яної стружки фракцій -/5,0; 5,0/3,15; 3,15/2,0; 2,0/1,25; 1,25/0,63; 0,63/0,315; 0,315/0 чотирьох основних видів злаків – пшениці, жита, вівса, ячменю. Встановлено, що в окремих фракціях розміри стружки для всіх досліджуваних видів соломи практично не відрізняються.
В результате проведения экспериментальных исследований определены размеры соломенной стружки фракций -/5,0; 5,0/3,15; 3,15/2,0; 2,0/1,25; 1,25/0,63; 0,63/0,315; 0,315/0 четырех основных видов злаков - пшеницы, ржи, овса, ячменя. Установлено, что в отдельных фракциях размеры стружки для всех исследуемых видов соломы практически не отличаются.
The size of straw particles fractions -/5,0; 5,0/3,15; 3,15/2,0; 2,0/1,25; 1,25/0,63; 0,63/0,315; 0,315/0 of four main types of cereals - wheat, rye, oats, barley was found as a result of experimental studies. It was established that the size of particles for all the studied species of straw in individual fractions are almost identical.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47070
Appears in Collections:Випуск 143: Інноваційні технології деревообробної промисловості та механізації процесів у лісовому комплексі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_143_2013_31.pdf525.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.