Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4703
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Михайлов, В. М. | - |
dc.contributor.author | Бабкіна, І. В. | - |
dc.contributor.author | Шевченко, А. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-11T15:57:50Z | - |
dc.date.available | 2022-08-11T15:57:50Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Михайлов В. М., Бабкіна І. В., Шевченко А. О. Електричні та теплометричні показники електроконтактного нагрівання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 101-106. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4703 | - |
dc.description.abstract | Наведено результати експериментальних досліджень електричних (сила струму, напруга) та теплометричних (потужність нагрівання, температура) показників електроконтактного нагрівання. Обґрунтовано доцільність підтримування постійної напруги значенням до 42 В та отримано дані щодо інтенсифікації нагрівання продукту залежно від напруги. | uk_UA |
dc.description.abstract | Brought are results of experimental researches of electric (strength of current, tension) and warm-metrical (power of heating, temperature) indexes of the electrocontact heating. Reasonable by expediency of maintenance of permanent tension a value to 42 V and got data on intensification of heating of product depending on tension. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | електроконтактне нагрівання | uk_UA |
dc.subject | електричні показники | uk_UA |
dc.subject | теплометричні показники | uk_UA |
dc.title | Електричні та теплометричні показники електроконтактного нагрівання | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (15) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_17.pdf | 190.38 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.