Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4703
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМихайлов, В. М.-
dc.contributor.authorБабкіна, І. В.-
dc.contributor.authorШевченко, А. О.-
dc.date.accessioned2022-08-11T15:57:50Z-
dc.date.available2022-08-11T15:57:50Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationМихайлов В. М., Бабкіна І. В., Шевченко А. О. Електричні та теплометричні показники електроконтактного нагрівання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 101-106.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4703-
dc.description.abstractНаведено результати експериментальних досліджень електричних (сила струму, напруга) та теплометричних (потужність нагрівання, температура) показників електроконтактного нагрівання. Обґрунтовано доцільність підтримування постійної напруги значенням до 42 В та отримано дані щодо інтенсифікації нагрівання продукту залежно від напруги.uk_UA
dc.description.abstractBrought are results of experimental researches of electric (strength of current, tension) and warm-metrical (power of heating, temperature) indexes of the electrocontact heating. Reasonable by expediency of maintenance of permanent tension a value to 42 V and got data on intensification of heating of product depending on tension.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectелектроконтактне нагріванняuk_UA
dc.subjectелектричні показникиuk_UA
dc.subjectтеплометричні показникиuk_UA
dc.titleЕлектричні та теплометричні показники електроконтактного нагріванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_17.pdf190.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.