Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/46964
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГревцева, Н. В.-
dc.contributor.authorАртамонова, М. В.-
dc.contributor.authorШматченко, Н. В.-
dc.date.accessioned2024-02-05T13:05:54Z-
dc.date.available2024-02-05T13:05:54Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationГревцева Н. В., Артамонова М. В., Шматченко Н. В. Використання студентоцентрованого підходу під час підготовки фахівців харчової галузі. Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти: тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., 25 вересня 2020 р. Харків: ХДУХТ, 2020. С. 232-233.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46964-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВикористання студентоцентрованого підходу під час підготовки фахівців харчової галузіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання-забезпечення якості вищої освіти.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Synerhetychna_kontseptsiya_rozvytku_2020_232-233.pdf706.3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.