Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/46964
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гревцева, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Артамонова, М. В. | - |
dc.contributor.author | Шматченко, Н. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-05T13:05:54Z | - |
dc.date.available | 2024-02-05T13:05:54Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Гревцева Н. В., Артамонова М. В., Шматченко Н. В. Використання студентоцентрованого підходу під час підготовки фахівців харчової галузі. Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти: тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., 25 вересня 2020 р. Харків: ХДУХТ, 2020. С. 232-233. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46964 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Використання студентоцентрованого підходу під час підготовки фахівців харчової галузі | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання-забезпечення якості вищої освіти. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Synerhetychna_kontseptsiya_rozvytku_2020_232-233.pdf | 706.3 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.