Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4660
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЦеренюк, О. М.-
dc.contributor.authorАкімов, О. В.-
dc.date.accessioned2022-08-11T10:33:50Z-
dc.date.available2022-08-11T10:33:50Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЦеренюк О. М., Акімов О. В. Забійні якості молодняку свиней м'ясного напряму продуктивності. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 211 «Інноваційне, технічне та технологічне забезпечення галузі тваринництва». 2021. С. 112-115.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4660-
dc.description.abstractМетою досліджень було порівняльне вивчення забійних якостей провідних ліній кнурів порід уельс та ландрас вітчизняної селекції. Дослідження були проведені ґрунтуючись на традиційних підходах. Було встановлено, що різниця між дослідними тваринами порід ландрас та уельс є незначною. Вірогідні розбіжності встановлені лише між молодняком від окремих ліній в породі ландрас та їх однолітками в породі уельс. Загальний же рівень м’ясності по обох породах знаходиться на достатньо високому рівні, що вказує на можливість подальшого використання в селекційній роботі з цими породами всіх оцінених в даних дослідженнях кнурів.uk_UA
dc.description.abstractThe aim of the research was a comparative study of the slaughter qualities of the leading lines of Welsh and Landrace boars of domestic selection. The research was conducted based on traditional approaches. It was found that the difference between the experimental animals of the breeds Landrace and Wales is insignificant. Probable differences are found only between young animals from individual lines in the Landrace breed and their peers in the Wales breed. The general level of meat for both breeds is at a high enough level, which indicates the possibility of further use in breeding work with these breeds of all boars evaluated in these studies.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 211-
dc.subjectсвинарствоuk_UA
dc.subjectмолоднякuk_UA
dc.subjectзабійні якостіuk_UA
dc.subjectм’ясністьuk_UA
dc.subjectлініїuk_UA
dc.subjectpig breedinguk_UA
dc.subjectyoung pigsuk_UA
dc.subjectslaughter qualitiesuk_UA
dc.subjectmeatuk_UA
dc.subjectlinesuk_UA
dc.titleЗабійні якості молодняку свиней м'ясного напряму продуктивностіuk_UA
dc.title.alternativeSlaughter qualities of young pigs of meat direction productivityuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 211: Інноваційне, технічне та технологічне забезпечення галузі тваринництва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
38.pdf287.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.