Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46438
Title: Підвищення експлуатаційної надійності шліцевих поверхонь валів
Other Titles: Increasing of operational reliability of shaft's splined surfaces
Повышение експлуатационной надежности шлицевых поверхностей валов
Authors: Крук, В. В.
Фльонц, О. В.
Гурик, О. Я.
Диня, В. І.
Keywords: Кільцева канавка;шліцевих вал;Кольцевая канавка;шлицевой вал
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Крук В. В., Фльонц О. В., Гурик О. Я., Диня В. І. Підвищення експлуатаційної надійності шліцевих поверхонь валів. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 139 «Проблеми надійності машин та засобів механізації сільськогосподарського виробництва». 2013. С. 138-141.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 139
Abstract: Приведена конструкція і технологічний процес профілювання шліцьових поверхонь валів при їх ремонті і відновленні. Виведені аналітичні залежності для визначення величини контактних напружень на поверхні оправки і зусилля дорнування деталей машин.
Design and technological process of shaft’s splined surfaces profiling due to their repair and restoration were presented. Analytical dependences for determination of contact stresses on the surface of the mandrel and machine parts mandrelling, were selected.
Приведенная конструкция и технологический процесс профилирования шлицевых поверхностей валов при их ремонте и восстановлении. Выведены аналитические зависимости для определения величины контактных напряжений на поверхности оправки и усилия дорнования деталей машин.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46438
ISBN: 5-7987-0176X
Appears in Collections:Випуск 139: Проблеми надійності машин та засобів механізації сільськогосподарського виробництва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_139_2013_25.pdf218.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.