Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46269
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАфанасьєва, Т. В.-
dc.contributor.authorГорбенко, Г. О.-
dc.date.accessioned2024-01-29T08:15:06Z-
dc.date.available2024-01-29T08:15:06Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationАфанасьєва Т. В., Горбенко Г. О. Підготовка конкурентоспроможних фахівців спеціальності «Харчові технології» в ХТЕК КНТЕУ. Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти: тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., 25 вересня 2020 р. Харків: ХДУХТ, 2020. С. 17-18.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46269-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПідготовка конкурентоспроможних фахівців спеціальності «Харчові технології» в ХТЕК КНТЕУuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання-забезпечення якості вищої освіти.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Synerhetychna_kontseptsiya_rozvytku_2020_17-18.pdf446.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.