Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46269
Назва: Підготовка конкурентоспроможних фахівців спеціальності «Харчові технології» в ХТЕК КНТЕУ
Автори: Афанасьєва, Т. В.
Горбенко, Г. О.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Афанасьєва Т. В., Горбенко Г. О. Підготовка конкурентоспроможних фахівців спеціальності «Харчові технології» в ХТЕК КНТЕУ. Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти: тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., 25 вересня 2020 р. Харків: ХДУХТ, 2020. С. 17-18.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46269
Розташовується у зібраннях:Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання-забезпечення якості вищої освіти.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Synerhetychna_kontseptsiya_rozvytku_2020_17-18.pdf446.52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.