Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46269
Назва: | Підготовка конкурентоспроможних фахівців спеціальності «Харчові технології» в ХТЕК КНТЕУ |
Автори: | Афанасьєва, Т. В. Горбенко, Г. О. |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Афанасьєва Т. В., Горбенко Г. О. Підготовка конкурентоспроможних фахівців спеціальності «Харчові технології» в ХТЕК КНТЕУ. Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти: тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., 25 вересня 2020 р. Харків: ХДУХТ, 2020. С. 17-18. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46269 |
Розташовується у зібраннях: | Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання-забезпечення якості вищої освіти. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Synerhetychna_kontseptsiya_rozvytku_2020_17-18.pdf | 446.52 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.