Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46269
Title: Підготовка конкурентоспроможних фахівців спеціальності «Харчові технології» в ХТЕК КНТЕУ
Authors: Афанасьєва, Т. В.
Горбенко, Г. О.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Афанасьєва Т. В., Горбенко Г. О. Підготовка конкурентоспроможних фахівців спеціальності «Харчові технології» в ХТЕК КНТЕУ. Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти: тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., 25 вересня 2020 р. Харків: ХДУХТ, 2020. С. 17-18.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46269
Appears in Collections:Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання-забезпечення якості вищої освіти.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Synerhetychna_kontseptsiya_rozvytku_2020_17-18.pdf446.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.