Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46269
Title: | Підготовка конкурентоспроможних фахівців спеціальності «Харчові технології» в ХТЕК КНТЕУ |
Authors: | Афанасьєва, Т. В. Горбенко, Г. О. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Афанасьєва Т. В., Горбенко Г. О. Підготовка конкурентоспроможних фахівців спеціальності «Харчові технології» в ХТЕК КНТЕУ. Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти: тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., 25 вересня 2020 р. Харків: ХДУХТ, 2020. С. 17-18. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46269 |
Appears in Collections: | Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання-забезпечення якості вищої освіти. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Synerhetychna_kontseptsiya_rozvytku_2020_17-18.pdf | 446.52 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.