Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46203
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПолянский, В. И.-
dc.date.accessioned2024-01-26T11:56:09Z-
dc.date.available2024-01-26T11:56:09Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationПолянский В. И. Теоретическое определение температуры при механической обработке с учетом периодического прерывания процесса. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип 115: «Технічний сервіс АПК, техніка та технології у сільськогосподарському машинобудуванні». 2011. С. 160-174.uk_UA
dc.identifier.isbn5-7987-0176X-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46203-
dc.description.abstractТеоретически определены оптимальные условия шлифования по критерию наименьшего основного времени обработки с учетом ограничения по температуре шлифованияuk_UA
dc.description.abstractТеоретично визначені оптимальні умови шліфування за критерієм найменшого основного часу обробки з урахуванням обмеження по температурі шліфуванняuk_UA
dc.description.abstractTheoretically, the optimal conditions for the grinding of the basic criteria of the smallest processing time subject to the limitation of temperature grindinguk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 115-
dc.titleТеоретическое определение температуры при механической обработке с учетом периодического прерывания процессаuk_UA
dc.title.alternativeТеоретичне визначення температури при механічній обробці з урахуванням періодичного переривання процесуuk_UA
dc.title.alternativeTheoretical definition of temperature at machining considering the periodic interruption ofuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 115: Технічний сервіс АПК, техніка та технології у сільськогосподарському машинобудуванні

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_115_2011_26.pdf572.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.