Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/46193
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДитиненко, С. А.-
dc.date.accessioned2024-01-26T09:58:43Z-
dc.date.available2024-01-26T09:58:43Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationДитиненко С. А. Существующие подходы к оптимизации структуры и параметров технологических процессов финишной механической обработки. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип 115: «Технічний сервіс АПК, техніка та технології у сільськогосподарському машинобудуванні». 2011. С. 103-107.uk_UA
dc.identifier.isbn5-7987-0176X-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46193-
dc.description.abstractПоказаны достоинства и недостатки теоретических подходов к структурно-параметрической оптимизации финишной механической обработкиuk_UA
dc.description.abstractПоказано переваги й недоліки теоретичних підходів до структурнопараметричної оптимізації фінішної механічної обробкиuk_UA
dc.description.abstractOf the advantages and disadvantages of theoretical approaches to structural and parametric optimization of the finish machininguk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 115-
dc.titleСуществующие подходы к оптимизации структуры и параметров технологических процессов финишной механической обработкиuk_UA
dc.title.alternativeІснуючі підходи до оптимізації структури й параметрів технологічних процесів фінішної механічної обробкиuk_UA
dc.title.alternativeExisting approaches to optimize the structure and parameters of technological processes finish machininguk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 115: Технічний сервіс АПК, техніка та технології у сільськогосподарському машинобудуванні

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_115_2011_17.pdf225.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.