Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46180
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСкобло, Т. С.-
dc.contributor.authorКлочко, О. Ю.-
dc.contributor.authorБелкин, Е. Л.-
dc.date.accessioned2024-01-25T12:22:48Z-
dc.date.available2024-01-25T12:22:48Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationСкобло Т. С., Клочко О. Ю., Белкин Е. Л. Методика моделирования структуры металлов с помощью перестановки пикселей изображения. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип 115: «Технічний сервіс АПК, техніка та технології у сільськогосподарському машинобудуванні». 2011. С. 10-21.uk_UA
dc.identifier.isbn5-7987-0176X-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46180-
dc.description.abstractВ работе проведено моделирование структуры металлов с помощью перестановки пикселей изображенияuk_UA
dc.description.abstractУ роботі проведене моделювання структури металів за допомогою перестановки пикселей зображення й розроблені практичні рекомендаціїuk_UA
dc.description.abstractAre In-process conducted design of structure of metals by means of transposition of pixels of image and practical recommendations are worked outuk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 115-
dc.titleМетодика моделирования структуры металлов с помощью перестановки пикселей изображенияuk_UA
dc.title.alternativeМетодика моделювання структури металів за допомогою перестановки пикселей зображенняuk_UA
dc.title.alternativeMethodology of design of structure of metals with a help transpositions of pixels of imageuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 115: Технічний сервіс АПК, техніка та технології у сільськогосподарському машинобудуванні

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_115_2011_4.pdf622.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.