Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46146
Title: Методика объективной оценки качества продукции при выборе дереворежущего инструмента
Other Titles: Методика обєктивної оцінки якості продукції при виборі дереворіжучого інструмента
Method of objective estimation of quality of products at choice of derevorezhuschego of instrument
Authors: Чаплыгин, Е. Н.
Скиба, И.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Чаплыгин Е. Н., Скиба И. Методика объективной оценки качества продукции при выборе дереворежущего инструмента. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 111 «Системотехніка і технології лісового комплексу. Транспорті технології». 2011. С. 58-66.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 111
Abstract: Рассмотрен вопрос о основних эксплуатационных и экономических требованиях к станочному дереворежущему инструменту. Проанализированы показатели качества и выбор типа инструмента. Составлен алгоритм определения основных параметров инструмента и его выбора по комплексному критерию качества.
Розглянуті питання про основні експлуатаційні та економічні вимоги до верстатного дерево ріжучого інструмента. Проаналізовані показники якості та вибір типу інструмента. Розроблено алгоритм визначення основних параметрів інструмента та його вибір по комплексному критерію якості.
A question is considered about osnovnikh operating and economic requirements to the machine-tool derevorezhuschemu instrument. The indexes of quality and typeselection instrument are analysed. The algorithm of determination of basic parameters of instrument and his choice is made on complex
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46146
Appears in Collections:Випуск 111: Систематотехніка і технології лісового комплексу. Транспортні технології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_111_2011_11.pdf807.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.