Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45827
Назва: McDonald’s (Макдональдс)
Автори: Яковець, К. Є.
Науковий керівник : Ков’ях, І. І.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Яковець К. Є. McDonald’s (Макдональдс). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Ков’ях І. І. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 381.
Короткий огляд (реферат): У доповіді йде мова про мережу фаст-фудів «Макдональдс», її історію створення та розвитку, особливості функціонування та організаційну структуру.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45827
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_381.pdf1.38 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.