Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4572
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Козырь, А. В. | - |
dc.contributor.author | Штепа, В. Н. | - |
dc.contributor.author | Таразевич, Е. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-10T04:07:16Z | - |
dc.date.available | 2022-08-10T04:07:16Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Козырь А. В., Штепа В. Н., Таразевич Е. В. Влияние электролизных процессов на концентрацию азотистых соединений и продуктивность фитомодуля аквапонной системы. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 211 «Інноваційне, технічне та технологічне забезпечення галузі тваринництва». 2021. С. 40-43. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4572 | - |
dc.description.abstract | В работе представлены материалы исследования физической модели аквапонной системы с применением бездиафрагменных электролизных блоков, позволяющих улучшить гидрохимический режим установки и повысить производительность фитомодуля. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 211 | - |
dc.subject | аквапонная система | uk_UA |
dc.subject | фитомодуль | uk_UA |
dc.subject | электролизные процессы | uk_UA |
dc.subject | клариевый сом | uk_UA |
dc.subject | микрозелень горчицы | uk_UA |
dc.title | Влияние электролизных процессов на концентрацию азотистых соединений и продуктивность фитомодуля аквапонной системы | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 211: Інноваційне, технічне та технологічне забезпечення галузі тваринництва |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
13.pdf | 322.94 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.