Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45541
Title: Результати експериментальних досліджень гвинтових транспортерів та живильників
Other Titles: Результаты экспериментальных исследований винтовых транспортеров и питателей
The results of experimental researches of screw conveyers and feeders
Authors: Куликівський, В. Л.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Куликівський В. Л. Результати експериментальних досліджень гвинтових транспортерів та живильників. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 132 «Технічні системи і технології тваринництва». 2013. С. 463-469.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 132
Abstract: Представлено результати експериментальних досліджень гвинтових транспортерів та живильників, які були направлені на визначення раціональних конструктивних параметрів шнеків. Дослідження показують, що основний вплив на травмування зернового матеріалу мають зазор між витками і кожухом та частота обертання гвинтового робочого органу.
Представлены результаты экспериментальных исследований винтовых транспортеров и питателей, которые были направлены на определение рациональных конструктивных параметров шнеков. Исследования показывают, что основное влияние на повреждение зернового материала имеют зазор между витками и кожухом и частота вращения винтового рабочего органа.
The results of experimental researches of screw conveyers and feeders that were sent to determination of rational structural parameters of spirals are presented. Researches show that a gap between coils and casing and frequency of rotation of spiral working organ have basic influence on injuring of grain-growing material.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45541
Appears in Collections:Випуск 132: Технічні системи і технології тваринництва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_132_2013_77.pdf2.3 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.