Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45504
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДудін, В. Ю.-
dc.contributor.authorРоманюха, І. О.-
dc.contributor.authorКіряцев, Л. О.-
dc.contributor.authorГаврильченко, О. С.-
dc.contributor.authorПовод, М. Г.-
dc.date.accessioned2024-01-16T11:06:02Z-
dc.date.available2024-01-16T11:06:02Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationДудін В. Ю., Романюха І. О., Кіряцев Л. О., Гаврильченко О. С., Повод М. Г. Особливості проектуваннясвиноферм в сучасних умовах. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 132 «Технічні системи і технології тваринництва». 2013.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45504-
dc.description.abstractРозроблено пропозиції до існуючих методик проектування свинарських підприємств, які передбачають якнайраціональніше використання виробничих площ існуючих об'єктів.uk_UA
dc.description.abstractРазработаны предложения к существующим методикам проектирова- ния свиноводческих предприятий, которые предусматривают наиболее рацио- нальное использование производственных площадей существующих объектов.uk_UA
dc.description.abstractProposals were developed in the existing methods of designing of the pigbreeding enterprises, which provide for a more rational use of production premises of existing facilities.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 132-
dc.titleОсобливості проектуваннясвиноферм в сучасних умовахuk_UA
dc.title.alternativeОсобенности проектирования свинофермы в современных условияхuk_UA
dc.title.alternativeDesign features of a pig farms in modern conditionsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 132: Технічні системи і технології тваринництва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_132_2013_65.pdf686.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.