Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45444
Title: Применение метода построения структурного графа при математическом моделировании процесса автоматического ориентирования початков кукурузы
Other Titles: Застосування методупобудови структурногографаприматематичному моделюванні процесуавтоматичногоорієнтуваннякачанів кукурудзи
Application ofbuildingstructural graphin mathematical modeling ofthe process of automaticorientationcorncobs
Authors: Брагинец, Н. В.
Бахарев, Д. Н.
Романенко, А. А.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Брагинец Н. В., Бахарев Д. Н., Романенко А. А. Применение метода построения структурного графа при математическом моделировании процесса автоматического ориентирования початков кукурузы. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 132 «Технічні системи і технології тваринництва». 2013. С. 302-309.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 132
Abstract: При математическом моделировании процесса автоматического ориентирования початков кукурузы применен метод построения структурного графа. На основании данных полученных при анализе графа были определены основные недостатки опорной математической модели.
При математичному моделюванні процесу автоматичного орієнтування качанів кукурудзи застосований метод побудови структурного графа. На підставі даних отриманих при аналізі графа були визначені основні недоліки опорної математичної моделі.
The mathematical modeling of the automatic orientation of corn cobs, the method of construction of the structure of the graph. Based on the data obtained in the analysis of the graph identified major flaws support the mathematical model.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45444
Appears in Collections:Випуск 132: Технічні системи і технології тваринництва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_132_2013_50.pdf997.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.