Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45303
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНагорный, С. А.-
dc.contributor.authorПичка, А. В.-
dc.contributor.authorПетруша, Е. З.-
dc.contributor.authorЧигрин, А. А.-
dc.contributor.authorТимчук, Д. С.-
dc.date.accessioned2024-01-12T08:41:19Z-
dc.date.available2024-01-12T08:41:19Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationНагорный С. А., Пичка А. В., Петруша Е. З., Чигрин А. А., Тимчук Д. С. Обоснование технологических нормативов процесса откорма на свинокомплексе. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 132 «Технічні системи і технології тваринництва». 2013. С. 148-154.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45303-
dc.description.abstractВ статье изложены методические подходы и практические решения по обоснованию и разработке технологических нормативов процесса откорма свиней на комплексе по производству свинины.uk_UA
dc.description.abstractВ статті наведені методичні підходи і практичні рішення обгрунтування і розробки технологічних нормативів процесу відгодівлі свиней на комплексі з виробництва свинини.uk_UA
dc.description.abstractThe article presents the methodological approaches and practical solutions to validate and develop technological standards process fattening pigs together with pork production.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 132-
dc.titleОбоснование технологических нормативов процесса откорма на свинокомплексеuk_UA
dc.title.alternativeОбґрунтування технологічних нормативів процесу відгодівлі на свинокомплексіuk_UA
dc.title.alternativeJustification of technological standards process for fattening pig unituk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 132: Технічні системи і технології тваринництва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_132_2013_25.pdf183.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.