Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45289
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНауменко, О. А.-
dc.contributor.authorНауменко, І. В.-
dc.date.accessioned2024-01-11T16:42:50Z-
dc.date.available2024-01-11T16:42:50Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationНауменко О. А., Науменко І. В. Технологічна та функціональна структура сервісного виробництва. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 132 «Технічні системи і технології тваринництва». 2013.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45289-
dc.description.abstractВ статті виконано аналіз технологічних особливостей робіт 3 сервісного обслуговування техніки, які є визначальними при створенні структурних підрозділів, досліджені їх функціональні зв'язки, а також необхідні інвестиційні спрямування.uk_UA
dc.description.abstractВыполнен анализ технологических особенностей сервисного обслуживания техники, которые являются определяющими при создании структурных подразделений, исследованы их функциональные связи, а также необходимые инвестиционные направления.uk_UA
dc.description.abstractThe analysis of the technological features of service techniques, which are crucial in creating divisions, study their functional connections, as well as the necessary investment destination.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 132-
dc.titleТехнологічна та функціональна структура сервісного виробництваuk_UA
dc.title.alternativeТехнологическая и функциональная структура сервисного предприятияuk_UA
dc.title.alternativeTechnological and functional structure of the service centersuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 132: Технічні системи і технології тваринництва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_132_2013_22.pdf191.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.