Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45106
Title: | Повноцінність білків м’яса свинини |
Authors: | Бірта, Г. О. Бургу, Ю. Г. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Бірта Г. О., Бургу Ю. Г. Повноцінність білків м’яса свинини. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 463-464 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45106 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezy-dop-conf-02-11-23-464-465.pdf | 162.42 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.