Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45102
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАкмен, В. О.-
dc.contributor.authorОдарченко, Д. М.-
dc.contributor.authorКошелєва, К. М.-
dc.date.accessioned2024-01-09T10:23:52Z-
dc.date.available2024-01-09T10:23:52Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationАкмен В. О., Одарченко Д. М., Кошелєва К. М. Вплив видів оболонок на якісні показники варених ковбас. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 456-457uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45102-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleВплив видів оболонок на якісні показники варених ковбасuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агроподовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezy-dop-conf-02-11-23-457-458.pdf125.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.