Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45100
Title: | Study of organoleptic quality indicators of mayonnaise |
Authors: | Tatar, L. Skorobogatko, V. Sorokin, M. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Tatar L., Skorobogatko V., Sorokin M. Study of organoleptic quality indicators of mayonnaise. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 453 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45100 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezy-dop-conf-02-11-23-454.pdf | 17.03 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.