Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45058
Title: Інноваційні технології діяльності закладу ресторанного господарства в сучасних умовах
Authors: Полупан, В. В.
Івашенко, Б. С.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Полупан В. В., Івашенко Б. С. Інноваційні технології діяльності закладу ресторанного господарства в сучасних умовах. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 404-405
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45058
Appears in Collections:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агроподовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezy-dop-conf-02-11-23-405-406.pdf124.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.