Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44925
Title: | Environmentalisation as an innovation in the hotel and restaurant business |
Authors: | Kalienik, K. Nechypurenko, K. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Kalienik K., Nechypurenko K. Environmentalisation as an innovation in the hotel and restaurant business. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 342-343 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44925 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezy-dop-conf-02-11-23-343-344.pdf | 86.21 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.