Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44925
Title: Environmentalisation as an innovation in the hotel and restaurant business
Authors: Kalienik, K.
Nechypurenko, K.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Kalienik K., Nechypurenko K. Environmentalisation as an innovation in the hotel and restaurant business. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 342-343
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44925
Appears in Collections:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агроподовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezy-dop-conf-02-11-23-343-344.pdf86.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.