Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44916
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШило, Д. С.-
dc.contributor.authorМерчанський, В. В.-
dc.date.accessioned2024-01-05T14:17:14Z-
dc.date.available2024-01-05T14:17:14Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationШило Д. С., Мерчанський В. В. Тенденції розвитку ресторанного бізнесу України в умовах війни. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 331-334uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44916-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleТенденції розвитку ресторанного бізнесу України в умовах війниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агроподовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezy-dop-conf-02-11-23-332-335.pdf138.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.