Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/44603
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛяшенко, С. О.-
dc.contributor.authorФесенко, А. М.-
dc.contributor.authorБіляєва, І. С.-
dc.contributor.authorЛяшенко, О. С.-
dc.date.accessioned2023-12-30T09:40:34Z-
dc.date.available2023-12-30T09:40:34Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationЛяшенко С. О., Фесенко А. М., Біляєва І. С., Ляшенко О. С. Шляхи покращення умов праці при виробництві цукру. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 124 «Механізація сільськогосподарського виробництва»; Том 2. 2012. С. 453-457.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44603-
dc.description.abstractВ статті проведено аналіз стану охорони праці в цукрових заводах. Визначено основні проблеми і запропоновано ефективні напрями по нормалізації роботи по питанням покращання умов праці.uk_UA
dc.description.abstractВ статье проведен анализ состояния охраны труда на сахарных заводах. Определены основные проблемы и предложены эффективные пути по нормализации работы по вопросам улучшения условий труда.uk_UA
dc.description.abstractIn article the analysis of a state of a labour safety at sugar factories is carried out. The basic problems are defined and effective paths on normalisation of work concerning enriching of working conditions are offered.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 124-
dc.titleШляхи покращення умов праці при виробництві цукруuk_UA
dc.title.alternativeПути улучшения у ловкий труда при производстве сахараuk_UA
dc.title.alternativeWays to improve working conditions in the production of sugaruk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Випуск 124: Механізація сільськогосподарського виробництва

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_124_2012_T2_66.pdf349.46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.