Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/44255
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКащена, Н. Б.-
dc.contributor.authorБогомаз, О. П.-
dc.date.accessioned2023-12-24T12:51:30Z-
dc.date.available2023-12-24T12:51:30Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКащена Н. Б., Богомаз О. П. Інноваційна складова сталого розвитку підприємства. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 61-62uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44255-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleІнноваційна складова сталого розвитку підприємстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агроподовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezy-dop-conf-02-11-23-62-63.pdf125.46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.