Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44226
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПастухов, В. І.-
dc.date.accessioned2023-12-23T06:58:08Z-
dc.date.available2023-12-23T06:58:08Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationПастухов В. І. Перспективи розвитку промислового виробництва овочів в Харківському регіоні. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 124 «Механізація сільськогосподарського виробництва»; Том 1. 2012. С. 205-215.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44226-
dc.description.abstractВ статті на підставі системного підходу розглянуті причини, що гальмують розвиток промислового виробництва овочів в Харківському регіоні і напрямки в механізації робіт щодо їх подолання.uk_UA
dc.description.abstractВ статье на основании системного подхода рассмотрены причины, которые сдерживают развитие промышленного производства овощей в Харьковском регионе и направления в области механизации работ по их преодолениюuk_UA
dc.description.abstractIn the article on the basis of approach of the systems reasons which restrain development of industrial production of green-stuffs in the Kharkov region and direction in area of mechanization of works on their overcoming are considereduk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 124-
dc.titleПерспективи розвитку промислового виробництва овочів в Харківському регіоніuk_UA
dc.title.alternativeПерспективы развития промышленного производства овощей в Харьковском регионеuk_UA
dc.title.alternativeThe prospects of development of industrial production of green-stuffs in the Kharkov regionuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 124: Механізація сільськогосподарського виробництва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_124_2012_T1_27.pdf804.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.