Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44203
Title: Методичні засади визначення технічного стану шестерень і зубчатих коліс
Other Titles: Методические принципы определения технического состояния шестерен и зубчатых колес
Methodical principles of determination of the technical state of cog-wheels and gear-wheels
Authors: Карабиньош, С. С.
Шевчук, О. В.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Карабиньош С. С., Шевчук О. В. Методичні засади визначення технічного стану шестерень і зубчатих коліс. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 122 «Ресурсозберігаючі технології, матеріали та обладнання у ремонтному виробництві». 2012. С. 10-16.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; № 122
Abstract: В статті приведено методичні засади визначення технічного стану шестерень і зубчатих коліс та результати досліджень і встановлення статистичних характеристик розподілу величин їх зношування. Ваказано на можливі технології усунення виявлених пошкоджень.
В статье приведены методические принципы определения технического состояния шестерен и зубчатых колес и результаты исследований и установления статистических характеристик распределения величин их изнашивания. Указано на возможные технологии устранения выявленных повреждений.
Methodical principles over of determination of the technical state of cog-wheels and gear-wheels and results of researches and establishment of statistical descriptions of distribution of sizes of their wear are brought in the article. Specified on the possible technologies removal of the educed damages.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44203
ISBN: 5-7987-0176Х
Appears in Collections:Випуск 122: Ресурсозберігаючі технології, матеріали та обладнання у ремонтному виробництві

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_122_2012_4.pdf463.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.