Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43910
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСоломка, О. В.-
dc.date.accessioned2023-12-19T09:30:00Z-
dc.date.available2023-12-19T09:30:00Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationСоломка О. В. Аналіз результатів експериментальних досліджень процесу подрібнення зерна. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 120 «Технічні системи і технології тваринництва». 2012. С. 448-455.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43910-
dc.description.abstractВ статті наведені результати експериментальних досліджень процесу подрібнення зернових матеріалів шляхом прикладання ударних навантажень та визначені раціональні параметри і режими роботи розробленого подрібнювача при заданому модулю помелуuk_UA
dc.description.abstractВ статье приведены результаты экспериментальных исследований процесса измельчения зерновых материалов путем приложения ударных нагрузок и определены рациональные параметры и режимы работы разработанного измельчителя при заданном модуле помолаuk_UA
dc.description.abstractThe results of experimental investigations of the process of grinding grain materialsby applying a shock load and defined rational parameters meters and operating modesshredder designed for a given module gradeuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; № 120-
dc.titleАналіз результатів експериментальних досліджень процесу подрібнення зернаuk_UA
dc.title.alternativeАнализ результатов экспериментальных исследований процесса измельчения зернаuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis of results of experimental investigation of grain grindinguk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 120: Технічні системи і технології тваринництва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_120_2012_448-455.pdf374.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.