Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/43814
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСиротенко, Д. М.-
dc.contributor.authorКосуліна, Н. Г.-
dc.date.accessioned2023-12-18T10:37:06Z-
dc.date.available2023-12-18T10:37:06Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationСиротенко Д. М., Косуліна Н. Г. Від електромеханіки до ультразвука для підвищення якості зберігання сиру. Електроенергетика, електромеханіка та технології в АПК: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 9 листопада 2023 р., Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2023. С. 172-173.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43814-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleВід електромеханіки до ультразвука для підвищення якості зберігання сируuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Електроенергетика, електромеханіка та технології в АПК"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
EE_tekhnolohiyi_APK_9_23_172-173.pdf206.52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.