Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43744
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пастухов, А. Г. | - |
dc.contributor.author | Минасян, А. Г. | - |
dc.contributor.author | Дегтярев, Н. М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-15T10:05:07Z | - |
dc.date.available | 2023-12-15T10:05:07Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Пастухов А. Г., Минасян А. Г., Дегтярев А. Г. Режимы механической обработки крестовин карданных шарниров, упрочненных ЭМО. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. Вип. 133 « Ресурсозберігаючі технології, матеріали та обладнання у ремонтному виробництві». 2013. С. 200-203. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 5-7987-0176Х | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43744 | - |
dc.description.abstract | В работе представлен способ механической обработки крестовин карданных шарниров после электромеханической обработки шипов с ожидаемой твердостью свыше 60HRC. | uk_UA |
dc.description.abstract | We justify the method of machining frogs car data hinges upon the electromechanical handling the expected hardness of 65 HRC (cutter and grinding wheel). | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;133 | - |
dc.title | Режимы механической обработки крестовин карданных шарниров, упрочненных ЭМО | uk_UA |
dc.title.alternative | Modes machining cardan shafts hinges, hardening EMO | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 133: Ресурсозберігаючі технології, матеріали та обладнання у ремонтному виробництві |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_133_2013_34.pdf | 444.75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.