Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43691
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМиклуш, В. П.-
dc.contributor.authorСайганов, А. С.-
dc.date.accessioned2023-12-14T16:37:35Z-
dc.date.available2023-12-14T16:37:35Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationМиклуш В. П., Сайганов А. С. К оценке рациональной концентрации работ по техническому обслуживанию и ремонту сельскохозяйственной техники. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. Вип. 133 « Ресурсозберігаючі технології, матеріали та обладнання у ремонтному виробництві». 2013. С. 170-174.uk_UA
dc.identifier.issn5-7987-0176Х-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43691-
dc.description.abstractПриведена методика распределения объемов работ по техническому обслуживанию и ремонту сельскохозяйственной техники между хозяйствами и ремонтно-обслуживающими предприятиями. Экономико-математическая модель основана на учете технических, организационных и экономических факторов.uk_UA
dc.description.abstractThe method of distribution volumes of maintenance and repair of agricultural machinery between farms and the repair and servicing businesses. Economics and mathematical model based on a consideration of technical, organizational and economic factors.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;133-
dc.titleК оценке рациональной концентрации работ по техническому обслуживанию и ремонту сельскохозяйственной техникиuk_UA
dc.title.alternativeBy a rational assessment of concentration maintenance and repair of agricultural machineryuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 133: Ресурсозберігаючі технології, матеріали та обладнання у ремонтному виробництві

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_133_2013_28.pdf252.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.