Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 211-220 of 222 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Проєктування закладу ресторанного господарства у форматі арт-кафе з українською кухнеюЧервоний, В. М.; Гриценко, О. А.
2022Використання ентомофагії в закладі ресторанного господарства з азійською кухнею, що проєктуєтьсяЧервоний, В. М.; Бабчик, М. О.
2022Application of a semi-finished product from sunflower seeds, after extraction of oil in the technology of rye-wheat breadYevlash, V.; Singissov, A.; Mailybayeva, E.
2022Study of consumer demand for health food products in modern conditionsNasibov, A.; Bakirov, M.
2022A research and education collaboration between an Ukrainian researcher and the University of Natural Resources and Life Sciences Vienna (BOKU) – experiences of the JESH-Ukraine Scholarship ProgramHaas, R.; Mykhailova, M.
2022Актуальні аспекти підготовки фахівців сфери обслуговування та індустрії гостинностіГавриш, А. В.
2022Formation of effective state support programs for the innovative activities of SME in Latvia and UkraineArbidane, Iluta; Synytsyna, Halyna; Odarchenko, Dmytro
2022Проблеми споживачів у програмі «Цифровий ринок» Європейського СоюзуВіктор Ян В.
2022Туризм в умовах війни: стан і перспективиКалініченко, С. М.; Колєснік, Т. В.
2022Новаторське підприємництво в туристичній індустріАштаєв, О. С.