Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/43555
Title: Основні підходи до створення ефективних систем заохочень
Other Titles: Basic approaches to creating effective incentive systems
Authors: Дема, М. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Майборода, М. М.
Keywords: системи заохочень;мотивація;демотивація;критерії ефективності;системний підхід;incentive systems;motivation;demotivation;efficiency criteria;systematic approach
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ШАГ
Citation: Дема М. В. Основні підходи до створення ефективних систем заохочень. Студентський вісник IT STEP Приватного закладу вищої освіти “Харківський технологічний університет “Шаг”: збірник наукових праць; наук. кер. М. М. Майборода. Харків: ШАГ, 2023. Вип. 2. С. 7-11
Abstract: В статті розглянули основні підходи до створення ефективних систем заохочень: системний, цільовий, індивідуальний підходи, а також якість, прозорість і ефективність системи заохочень. Здійснили аналіз матеріальних та нематеріальних заохочень. Виділили фактори мотивації та демотивації працівників в ІТ сфері. Сформували основні критерії ефективності систем заохочень та виділили основні стадії, які має проходити система заохочень в організації
The article considered the main approaches to creating effective incentive systems: systemic, targeted, individual approaches, as well as the quality, transparency, and effectiveness of the incentive system. An analysis of material and non-material incentives was carried out. Factors of motivation and demotivation of employees in the IT sector were identified. Formed the main criteria for the effectiveness of incentive systems and identified the main stages that the incentive system in the organization should go through.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43555
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_SNT_XTU_IT_STEP_2023_Maydoroda.pdf4.12 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.