Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4352
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пешук, Л. В. | - |
dc.contributor.author | Штик, І. І. | - |
dc.contributor.author | Казнадзей, Т. Д. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-05T16:48:09Z | - |
dc.date.available | 2022-08-05T16:48:09Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Пешук Л. В., Штик І. І., Казнадзей Т. Д. М’ясо паркових оленів – перспективна сировина для інноваційних м’ясних продуктів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 27-34. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4352 | - |
dc.description.abstract | Теоретично обґрунтовано та експериментально доведено можливість використання м’яса паркових оленів у технології реструктурованих шинок. Розроблено 6 рецептур та встановлено оптимальне співвідношення оленини в дослідних зразках шинок, які були взяті для подальших досліджень. Проведено органолептичні, фізико-хімічні, функціонально-технологічні, біохімічні та мікробіологічні дослідження модельних зразків та готових виробів. На основі проведених досліджень дано рекомендації щодо перспективності впровадження технології шинок з оленини на м’ясопереробних підприємствах України. | uk_UA |
dc.description.abstract | In theory possibility of the use of meat of park deer is reasonably and experimentally well-proven in technology of the restructured hams. A 6 compounding is worked out and optimal correlation of venison is set in the pre production models of hams, that were taken for further researches. Physical and chemical, functionally-technological, biochemical and microbiological studies of 28 model standards and finish goods are undertaken. On the basis of undertaken studies recommendations are given in relation to perspective of introduction of technology of hams from venison of production of this goods on the enterprises of Ukraine. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | м’ясо паркових оленів | uk_UA |
dc.subject | оленина | uk_UA |
dc.subject | шинки з оленини | uk_UA |
dc.subject | реструктуровані шинки | uk_UA |
dc.title | М’ясо паркових оленів – перспективна сировина для інноваційних м’ясних продуктів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (16) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_7.pdf | 273.7 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.