Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43513
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСорокін, М. С.-
dc.contributor.authorАрхіпов, О. В.-
dc.date.accessioned2023-12-13T07:21:42Z-
dc.date.available2023-12-13T07:21:42Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationСорокін М. С., Архіпов О. В. Дослідження і розробка імпульсних генераторів КВЧ діапазону для впливу на мікробіологічні об'єкти тваринництва. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 120 «Технічні системи і технології тваринництва». 2012. С. 107-111.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43513-
dc.description.abstractУ статті проведені розрахунки по визначенню основних параметрів генераторів на основі ЛПД для впливу на мікробіологічні об'єкти тваринництва при їх кріоконсерваціїuk_UA
dc.description.abstractВ статье проведены расчеты по определению основных параметров генераторов на основе ЛПД для воздействия на микробиологические объекты животноводства при их криоконсервацииuk_UA
dc.description.abstractIn this paper calculations were performed to determine the basic parameters of the generators on the basis of the IMPATT for exposure to microbiological objects in their livestock cryopreservationuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; № 120-
dc.titleДослідження і розробка імпульсних генераторів КВЧ діапазону для впливу на мікробіологічні об'єкти тваринництваuk_UA
dc.title.alternativeИсследования и разработка импульсных генераторов КВЧ диапазонаuk_UA
dc.title.alternativeResearch and development ehf pulse generatoruk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 120: Технічні системи і технології тваринництва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_120_2012_107-111.pdf1.71 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.