Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4276
Title: Место и роль человека в современном мире, в условиях ХХІ столетия: по итогам социологического опроса в ену имени Л. Н. Гумилева
Authors: Рысбекова, Ш. С.
Аймухамбетов, Т. Т.
Keywords: Людина;сучасність;поняття;соціологічне опитування;Человек;современность;понятие;социологический опрос;Man;modernity;concept;sociological survey
Issue Date: 2018
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Рысбекова Ш. С., Аймухамбетов Т. Т. Место и роль человека в современном мире, в условиях ХХІ столетия: по итогам социологического опроса в ену имени Л. Н. Гумилева. Матеріали І Міжнародної науково електронної конференції "Культура в процесі духовно-морального розвитку глобального суспільства" 21 лютого 2018 р. Харків: ХНТУСГ, 2018. С. 40-48.
Abstract: Дана стаття заснована на проведеному соціологічному опитуванні, для аналізу думки суспільства про роль місце людини в сучасному світі. Особливо роль і місце людини, який він сам визначає або визначається його положення в залежності від сучасних умов. Також було проаналізовано погляд людини на тенденції, що відбуваються в сучасному світі і його відношенню до даного визначення.
Данная статья основана на проведенном социологическом опросе, для анализа мнения общества о роли месте человека в современном мире. В особенности роль и место человека, который он сам определяет либо определяется его положения в зависимости от современных условий. Также был проанализирован взгляд человека на тенденции, происходящие в современном мире и его отношению к данному определению.
This article is based on a sociological survey conducted to analyze the public's opinion about the role of a place in the modern world. In particular, the role and place of a person, which he himself determines or is determined by his position depending on current conditions. The person's view of the tendencies in the modern world and its relation to this definition was also analyzed.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4276
Appears in Collections:І Міжнародна науково електронна конференція 21 лютого 2018 р., Україна, Харків, ХНТУСГ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
7.pdf574.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.