Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42475
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГринченко, Ольга Олексіївна-
dc.contributor.authorКолеснікова, Марина Борисівна-
dc.contributor.authorЮрченко, Світлана Леонідівна-
dc.date.accessioned2023-11-17T21:12:47Z-
dc.date.available2023-11-17T21:12:47Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationТехнологія харчової продукції в ресторанній індустрії: пакет тестових завдань до підсумкового та поточного контролю з дисципліни для студентів спеціальності 181 «Харчові технології», ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання; уклад.: О. О. Гринченко, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко. Харків: ДБТУ, 2022. 48 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42475-
dc.description.abstractВажливим напрямом в процесі підготовки фахівців за ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» для закладів ресторанної індустрії є формування глибоких професійних знань з питань вдосконалення технологічних прийомів оброблення сировини та впровадження прогресивних технологій в умовах існуючої конкуренції. Одним з найбільш прогресивних шляхів підвищення мобільності та ефективності системи освіти є застосування в навчанні тестування. При цьому їх головною відмінною рисою повинно бути доступність для самостійного навчання. Перспективним напрямом вдосконалення вищої освіти на базі використання сучасних інформаційних технологій є створення і застосування електронних тестів. Їх застосування дозволяє зробити ефективнішим контроль студентів за всіма видами занять, створити умови для самоконтролю, що є досить важливим моментом в умовах дистанційного навчання. У розрізі даної дисципліни можливе використання наступних тестів: контролюючих, в яких вибрані студентами відповіді не коментуються, а після закінчення тесту виводиться підсумкова оцінка; з поясненням зроблених помилок в ході співбесіди з викладачем або під час комп’ютерного тестування. Тестування, що здійснюється в різних тестових формах контролю, дозволяє своєчасно отримувати та діагностувати як актуальну інформацію щодо стану освітнього процесу в цілому, так і результати контролю на окремих етапах навчання. Розмежовують тести навчальні й контролюючі. Навчальні тести використовують на всіх етапах роботи над матеріалом і покликані відстежити рівень оволодіння матеріалом, закріпити або повторити його. Їх головна мета –виявити прогалини в знаннях, уміннях, навичках студентів, спрямувати їх на усунення недоліків у підготовці. Контролюючі тести проводять як певний підсумок роботи над вивченням теми, вони мають комплексний характер, тобто перевіряють знання й уміння, які здобуті студентами в межах одного або кількох тематичних блоків.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleТехнологія харчової продукції в ресторанній індустріїuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Тести

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
T_tekhnol_kharchov_produktsiyi_22.pdf914.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.