Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42475
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гринченко, Ольга Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Колеснікова, Марина Борисівна | - |
dc.contributor.author | Юрченко, Світлана Леонідівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-17T21:12:47Z | - |
dc.date.available | 2023-11-17T21:12:47Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії: пакет тестових завдань до підсумкового та поточного контролю з дисципліни для студентів спеціальності 181 «Харчові технології», ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання; уклад.: О. О. Гринченко, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко. Харків: ДБТУ, 2022. 48 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42475 | - |
dc.description.abstract | Важливим напрямом в процесі підготовки фахівців за ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» для закладів ресторанної індустрії є формування глибоких професійних знань з питань вдосконалення технологічних прийомів оброблення сировини та впровадження прогресивних технологій в умовах існуючої конкуренції. Одним з найбільш прогресивних шляхів підвищення мобільності та ефективності системи освіти є застосування в навчанні тестування. При цьому їх головною відмінною рисою повинно бути доступність для самостійного навчання. Перспективним напрямом вдосконалення вищої освіти на базі використання сучасних інформаційних технологій є створення і застосування електронних тестів. Їх застосування дозволяє зробити ефективнішим контроль студентів за всіма видами занять, створити умови для самоконтролю, що є досить важливим моментом в умовах дистанційного навчання. У розрізі даної дисципліни можливе використання наступних тестів: контролюючих, в яких вибрані студентами відповіді не коментуються, а після закінчення тесту виводиться підсумкова оцінка; з поясненням зроблених помилок в ході співбесіди з викладачем або під час комп’ютерного тестування. Тестування, що здійснюється в різних тестових формах контролю, дозволяє своєчасно отримувати та діагностувати як актуальну інформацію щодо стану освітнього процесу в цілому, так і результати контролю на окремих етапах навчання. Розмежовують тести навчальні й контролюючі. Навчальні тести використовують на всіх етапах роботи над матеріалом і покликані відстежити рівень оволодіння матеріалом, закріпити або повторити його. Їх головна мета –виявити прогалини в знаннях, уміннях, навичках студентів, спрямувати їх на усунення недоліків у підготовці. Контролюючі тести проводять як певний підсумок роботи над вивченням теми, вони мають комплексний характер, тобто перевіряють знання й уміння, які здобуті студентами в межах одного або кількох тематичних блоків. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Тести |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
T_tekhnol_kharchov_produktsiyi_22.pdf | 914.79 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.