Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42466
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВласовец, В. М.-
dc.contributor.authorСкобло, Т. С.-
dc.contributor.authorЕфременко, В. Г.-
dc.contributor.authorЗаец, В. Н.-
dc.date.accessioned2023-11-17T18:36:43Z-
dc.date.available2023-11-17T18:36:43Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationВласовец В. М., Скобло Т. С., Ефременко В. Г., Заец В. Н. Оценка возможности неразрушающего контроля отпуска мелющих шаров из Стали 75 по коэрцитивой силе. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 146 « Ресурсозберігаючі технології, матеріали та обладнання у ремонтному виробництві». 2014. С. 261-269uk_UA
dc.identifier.isbn5-7987-0176 Х-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42466-
dc.description.abstractОценена возможность неразрушающего контроля отпуска мелющих шаров из стали 75 по коэрцитивной силеuk_UA
dc.description.abstractОцінено можливість неруйнівного контролю відпуску молольних куль зі сталі 75 за коерцитивною силоюuk_UA
dc.description.abstractHas been rated the possibility of tempering grinding balls of steel 75 by using non-destructive testing by the coercive forceuk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 146-
dc.titleОценка возможности неразрушающего контроля отпуска мелющих шаров из Стали 75 по коэрцитивой силеuk_UA
dc.title.alternativeОцінка можливості неруйнівного контролю відпуску молольних куль зі сталі 75 за коерцитивною силоюuk_UA
dc.title.alternativeEvaluation tempering of griding balls for steel 75 by the coercive forceuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вип. 146: Ресурсозберігаючі технології, матеріали та обладнання у ремонтному виробництві

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_146_2014_48.pdf696.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.