Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42429
Title: Використання рослинної сировини в технології морозива оздоровчого призначення
Authors: Чмуль, Н. А.
Церковний, В. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Селютіна, Г. А.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Чмуль Н. А., Церковний В. В. Використання рослинної сировини в технології морозива оздоровчого призначення. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. Г. А. Селютіна. Харків: ДБТУ, 2023. С. 107.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42429
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.