Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42423
Назва: Розробка оздоровчих сиркових десертів збагачених дрібнодисперсними добавками
Автори: Свідло, А. Р.
Чмуль, Н. А.
Науковий керівник : Погарська, В. В.
Лосєва, С. М.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Свідло А. Р., Чмуль Н. А. Розробка оздоровчих сиркових десертів збагачених дрібнодисперсними добавками. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. В. В. Погарська, С. М. Лосєва. Харків: ДБТУ, 2023. С. 100.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42423
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_100.pdf111.88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.