Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4220
Title: ІНДЗ з анатомії свійських тварин
Authors: Горбатенко, В. П.
Мірошнікова, О. С.
Бондаренко, О. Є.
Фесенко, І. А.
Keywords: поділ грудної порожнини;топографія;травлення свійських тварин;ліктьовий суглоб;спина собаки;гомілка;ліва підреберна ділянка
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: РВВ ХДЗВА
Citation: Горбатенко В. П., Мірошнікова О. С., Бондаренко О. Є., Фесенко І. А. ІНДЗ з анатомії свійських тварин. Методичний посібник до виконання навчально-дослідницької роботи студентів. Галузь знань 21: Ветеринарна медицина. Спеціальність 211: Ветеринарна медицина. Харківська державна зооветеринарна академія. Кафедра анатомії і гістології імені професора Т. Г. Цимбала. Харків: РВВ ХДЗВА, 2018. 52 с .
Abstract: Будову організму свійських тварин прийнято розглядати з позиції його цілісності, історичного розвитку, нерозривного зв'язку із зовнішнім середовищем і тісної взаємозумовленості форми та функції. Основним методом навчання у вищій школі є самостійна робота. Структурним планом нормативної навчальної дисципліни ­Анатомія свійських тварин» на самостійну роботу відведено 40 % від загального обсягу годин. Існують різні форми самостійної роботи студентів на практичних заняттях, у позаурочний час, у науковому студентському гуртку, тощо. Як елемент самостійної роботи студента, ми включаємо в «Робочу програму» виконання творчих індивідуальних навчально-дослідницьких завдань (ІНДЗ) на підсумковому етапі вивчення змістового модуля. В основі ефективної самостійної роботи з вивчення анатомії свійських тварин лежить принцип наочності. Тому матеріал, викладений в ІНДЗ, обов'язково підлягає захисту у вигляді усної відповіді з демонстрацією елементів на анатомічних препаратах, трупах тварин, або живих об'єктах.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4220
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
INDZ_anatomy_18.pdf1.12 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.